Over ons

 

Wij zijn gelegen op de Antwerpsesteenweg 109 in Vosselaar (tussen Turnhout en Beerse). Bij ons kan u steeds terecht voor al uw bestellingen.

Voor een bediening met een glimlach en een ruim assortiment bent u bij ons aan het juiste adres. En dit reeds 4 generaties!

In 1935 startte Jozef Sas samen met Pauline Jacobs beter bekend als Jefke Spek en Plinneke de bakkerij op. Maar liefst 33 jaar lang hebben ze de mensen aan brood geholpen en dat was vooral tijdens de oorlogsjaren niet steeds even gemakkelijk. In 1968 werd de zaak overgenomen door Charel Sas, de tweede zoon van Jefke en Plinneke. De oudere generatie kent Charel nog van de broodbon. Ook hij zorgde samen met Elske dat de familietraditie kon worden voortgezet. Ze kregen 5 kinderen en zoon Patrick hielp in de bakkerij terwijl dochter Hild de broodtoer voor haar rekening nam. Toen in 1982 met de broodtoer werd gestopt opende Hild een tweede winkel op de Heilanders. Momenteel wordt deze winkel bediend door Inge en Senne. In 1996 namen Hild Sas en Johan Roefs de bakkerij over en in 2011 was het de beurt aan zoon Stijn om te zaak verder te runnen…

 

 

Specialiteiten:

verjaardagstaarten, worstenbroden, overheerlijke koffiekoeken, ovenverse pistolets

Wij hebben nog een 2e winkel: